Getuigenissen

Dr Joe is een wetenschapper!

Daarom meet hij het succes van zijn werk aan de hand van de resultaten die het oplevert … Met andere woorden, aan de hand van de positieve veranderingen die deze unieke methodes teweegbrengen in het leven van de deelnemers!

Op deze pagina vind je enkele van deze resultaten! Transformaties, die deze mensen mochten ervaren, zie je terug bij de mensen die deze methodes regelmatig en correct beoefenen. Er zijn er zo veel dat we er hier slechts een paar kunnen laten zien:

In 2008 kreeg Bianca de diagnose multiple sclerose (MS) en begon ze mobiliteitsproblemen en uitputtende pijn te ervaren. Tijdens de Berlin Week Long Advanced Retreat in mei 2018, verplaatste ze veel energie en emoties tijdens de meditaties, en haar conditie verbeterde.

“Door het werk van Dr Joe is mijn leven veranderd en voel ik me zelfverzekerd. Dat straal ik uit en daarom lukt me nu alles. Ik trek de dingen aan die ik nodig heb.
Door zijn werk heb ik geleerd om mijn licht de wereld in te brengen. Daar ben ik heel dankbaar voor.”

Na het dagelijks beoefenen van de Blessing of the Energy Centers meditatie gedurende 15 maanden, ervaart Susanne niet langer symptomen van een ernstige voedselallergie.

Sabina beschrijft hoe ze werd getroffen door een trauma en angst toen ze ongeveer 45 jaar geleden een val maakte in de bergen. Ze kreeg een flashback van die ervaring tijdens de ‘challenge activity’ op de Berlin Week Long Advanced Retreat. Dankzij haar meditaties en de steun van het team, was ze in staat om de paniek te overwinnen, zich te verbinden met haar hart en kalmte en vastberadenheid te vinden.

Anja haar ervaring bij het toepassen van de loopmeditatie met de groep tijdens de Berlijn Advanced Follow-Up Retreat herinnerde haar aan een prachtige NDE (bijna-dood ervaring) die ze had toen ze een kind was. Ze dacht niet dat ze zulke sterke gevoelens van volledigheid en vreugde kon ervaren, en getuige kon zijn van zulke schoonheid, in de normale aardse werkelijkheid… tot die loopmeditatie in Berlijn.

Karin lijdt al vele jaren aan ernstige pijn. Vorig jaar was ze ongeveer 80% van de tijd aan haar bed gekluisterd vanwege ernstige rugpijn en beknelde zenuwen. Toen Karin hoorde over het Give-To-Give programma, schreef ze zich in en kreeg een beurs voor het evenement in Berlijn. Na een groepshealingssessie tijdens het evenement was haar pijn verdwenen.

Lyuba was al jaren ernstig ziek, zonder medische diagnose. Uiteindelijk hoorde ze 9 maanden geleden over Dr Joe en begon dagelijks te mediteren. Haar toestand is sterk verbeterd en ze heeft het gevoel dat ze eindelijk haar leven terug heeft.

Dr Joe sprak met de groep over hoe die “wonderen” gebeurden doordat Rita de manier waarop ze voelde en dacht veranderde, zodat ze groter werd dan haar diagnose.

Gudrun nam deel aan de Berlijn Week Long Advanced Retreat met de intentie om “haar oude ik achter zich te laten”. Maar, tot haar verbazing, ervaarde ze een “geschenk” tijdens de groepshealingssessie, die haar pijnvrij en vervuld van liefde en dankbaar achterliet.

Renate vertelt ons haar verhaal over hoe zij, na 53 jaar, in staat was om haar biologische moeder te vinden door de meditaties die zij van Dr Joe leerde toe te passen.

Elke vertelt hoe ze een gebroken arm, gebroken ribben en inwendige bloedingen opliep nadat ze van een ladder was gevallen. Ze wilde graag deelnemen aan de volgende Advanced Workshop, die over een paar weken zou plaatsvinden, dus mediteerde ze in het ziekenhuis en concentreerde ze zich erop dat ze gezond genoeg zou zijn om te kunnen reizen.

Judith werd in haar kinderjaren geconfronteerd met misbruik en trauma’s en werd als tiener door haar ouders in de steek gelaten. Haar vader overleed voordat er zich een mogelijkheid tot verzoening voordeed. Een nieuwe mogelijkheid deed zich voor tijdens een Coherence Healing Sessie in de Week Long Retreat. Toen de healingssessie begon, zag Judith in haar gedachten beelden van zichzelf als kind. Het kwam in haar op om haar vader uit te nodigen voor de healingscirkel… en hij kwam.

Een prachtig verhaal van Christine tijdens de Advanced Workshop in Bonn, Duitsland in juli 2017. Na op jonge leeftijd te zijn gediagnosticeerd met artrose en van de artsen te horen kreeg dat ze voorbestemd was voor een rolstoel, besloot Christine om haar verhaal een andere wending te geven. Geniet ervan!

In 2017, na jaren erger wordende neurologische symptomen die waarschijnlijk werden veroorzaakt door een onbehandeld letsel aan de wervelkolom, werd bij Nancy een nekvernauwing (cervicale stenose) vastgesteld. Ze onderging een laminectomie op C3, C4, C5, C6 en C7, maar de operatie leidde ertoe dat Nancy wakker werd als quadriplegisch (verlamming van beide armen en benen). Nancy’s dochter en 2 maanden oude kleinzoon hielpen haar de beslissing te nemen. Ze was “vastberaden” om te leven, te genezen en om weer te leren lopen.

Ze luisterde naar Dr Joe’s luisterboeken en bekeek steeds weer opnieuw YouTube video’s. Ze bekeek ook de Progressive online workshop, en beoefende de meditaties dagelijks. Tegen de tijd dat ze haar eerste live evenement in Portland bijwoonde, kon ze zonder hulp lopen — helemaal fit en vol vreugde.

Loredana werd doof geboren aan één oor. Ze kreeg van artsen te horen dat haar gehoorzenuw in de baarmoeder beschadigd is en dat er geen kans was dat ze haar gehoor terug zou krijgen.
Na het lezen van één van Dr Joe’s boeken, raakte ze ervan overtuigd dat de aandoening kon worden teruggedraaid en ze vertelt het verhaal van hoe ze nu haar volledige gehoor terug heeft gekregen.

Salah begon met zeer lage verwachtingen aan de Malta retraite, maar genas uiteindelijk van een 26 jaar oude aandoening die gekenmerkt werd door pijn in de benen, hartkloppingen, hoge bloeddruk, verwardheid, en een slopende angst voor deze symptomen.

15 jaar geleden werd bij Victoria de ziekte van Crohn vastgesteld, die ernstige problemen veroorzaakt met de spijsvertering en de stoelgang. Toen schreef een dokter een stoma voor… wat toevallig samenviel met de release van What the Bleep Do We Know, en Victoria voelde plotseling hoop dat ze kon genezen. Ze veranderde haar leven volledig, en genas door alles in haar leven te elimineren dat mogelijk een terugkeer van de symptomen zou kunnen veroorzaken.

Maar uiteindelijk wilde ze verder met haar leven – ze trouwde en kreeg een baby. Toen haar dochter 10 maanden oud was, werd Victoria opgenomen in het ziekenhuis met levensbedreigende problemen. Ze overleefde het, en begon opnieuw… weer opnieuw. Deze keer dook ze in Dr Joe’s boeken en meditaties.

Natalia beschrijft hoe meditatie haar helpt om over zichzelf te leren, van zichzelf te houden, en een nieuw niveau van dankbaarheid te vinden voor haar stressvolle jeugd.

Liska vertelt haar verhaal over hoe ze van borstkanker is genezen.

Matthais maakte zijn Mind Movie de week voor hij zijn eerste Advanced Week Long Retreat bijwoonde, met grote zorg en focus. Hij was enthousiast toen hij merkte dat de scènes in zijn Mind Movie op de een of andere manier echt gebeurden tijdens de week van de retraite.

Twee prachtige verhalen, van één buitengewoon mens, over het onmogelijke… mogelijk maken!

Na het mediteren om voorwerpen te materialiseren op een van de Cancun gevorderde retreats, heeft Robert geld weten te manifesteren op zijn bankrekening.

Jessica worstelde met depressies, maar het werd pas erger toen haar vader en broer beiden zelfmoord pleegden in hetzelfde jaar. Ze overwoog zelf ook zelfmoord te plegen, maar probeerde in plaats daarvan antidepressiva en therapie voor PTSS. Een vriend vertelde haar over Dr Joe, en ze voltooide onmiddellijk de online Intensieve en Progressieve Workshops voordat ze de Berlin Week Long Advanced Retreat bijwoonde. Ze is verliefd geworden op mediteren – en op het leven – en is een non-profit organisatie aan het starten ter ere van haar broer Justin, genaamd Just In Time to Save a Life.

Cherie’s gehoor werd in de loop der jaren steeds slechter… totdat ze het werk van Dr Joe begon te bestuderen en de meditaties begon te volgen.

Christine werd uitgenodigd op het podium tijdens de Malta Retreat om haar verhaal te vertellen: Christine herinnert zich niet dat ze zich gezond voelde sinds ze ongeveer 6 jaar oud was. 5 jaar geleden liep ze een virus op genaamd chronische interne gordelroos. Christine werd pijnlijk gevoelig voor haar omgeving. Deze gevoeligheid maakte het bijwonen van een Dr Joe evenement extra uitdagend…maar ze overwon haar klachten en ging all-in, vond verlichting en nieuwe hoop op een beter leven.

Brian heeft een ernstige vorm van spierzwakte en heeft in het verleden ademhalingsmoeilijkheden gehad. Hij begon ongeveer 15 maanden geleden met Dr Joe’s meditaties, en als gevolg daarvan begon hij een verbetering in zijn kracht en mobiliteit te ervaren. Hij vroeg en kreeg een ‘Give to Give’ beurs om de Mallorca Advanced Week Long Retreat bij te wonen. Na een van de Coherence Healing meditatiesessies tijdens de retraite, kreeg Brian weer wat mobiliteit en kracht in zijn armen.

Marilyn worstelde het grootste deel van haar leven met verschillende ernstige gezondheidsproblemen: immuniteitstekort (of IgG), depressie, en allergieën. Medicijnen hielpen haar niet, en haar conditie verslechterde met de jaren. Meditatie hielp haar aanvankelijk ook niet, maar ze begon opnieuw te mediteren nadat ze kennismaakte met het werk van Dr Joe en het lezen van ‘You Are the Placebo’. Ze bezocht een Advanced Retreat in 2017, en nam deel aan een Coherence Healing sessie als healer, met geweldige resultaten. Toen ze naar huis terugkeerde, had ze nog veel werk te doen aan haar genezing, maar ze zette door… en maakt nu een groot verschil in het leven van anderen. OPMERKING: Marilyn vermeldt dat ze betrokken is bij de Deer Healing gemeenschap — Dr Joe’s retraite deelnemers hebben vele healingsgroepen gevormd in de afgelopen 2 jaar. Ze ontmoeten elkaar online (en soms persoonlijk) om deel te nemen aan groepshealingen van individuen. Ze scherpen hun vaardigheden aan terwijl ze, in sommige gevallen, verbazingwekkende resultaten bereiken.

Nancy had een bloedprop in haar been die zich naar haar longen verplaatste, en moest in het ziekenhuis worden opgenomen om de prop op te lossen. Nadat ze de dokters had verteld dat ze een familiegeschiedenis van bloedstolselproblemen had (“Factor 5”), zeiden ze dat ze voor de rest van haar leven bloedverdunnende medicatie moest nemen. Ze begon regelmatig te mediteren, en ze nam ook deel aan de Cancun Week in juni en de Toronto Week Long Retreats. Ze liet haar bloed opnieuw testen na de twee retraites, en de dokters konden geen bewijs vinden van een bloedstoornis.

Na het bijwonen van een Progressieve Workshop en het toepassen van Dr Joe’s ademhalings- en meditatietechnieken, was Jeff in staat om volledig te stoppen met het innemen van medicijnen die voorgeschreven waren voor zijn lage bloeddruk, lage energiepeil en depressie.

Na jaren te maken hebben gehad met verergerende auto-immuunproblemen, realiseerde Kimberly zich eindelijk dat haar problemen het gevolg konden zijn van lekkende borstimplantaten. Ze liet ze verwijderen, maar had nog steeds ernstige voedselovergevoeligheden. Kimberly leerde over hartcoherentie, en leerde over het werk van Dr Joe… ze begon aan een reis om de belichaming van gezondheid en welzijn te worden.

… en nog veel meer!