Zorg er nu voor dat je het hele 12-stappen programma, alle meditaties en vele bonusmaterialen hebt, en ontvang onbeperkte toegang en downloadmogelijkheden!

Dit exclusieve pakket is beschikbaar tegen een speciale prijs t/m 16 juni 2024. Slechts:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Start je leven!

 

Wat Je te Wachten Staat

Als deelnemer aan dit gloednieuwe online programma, ontvang je:

12 Stappen

In elke stap deelt Dr Joe Dispenza de laatste bevindingen uit zijn onderzoek en onderwijsactiviteiten. Je krijgt directe instructies en oefeningen die je onmiddellijk kunt uitvoeren en leren hoe je de maker van je leven kunt worden!

Het Meditatieproces

Met een gloednieuwe serie meditaties van Dr Joe Dispenza, zal je beginnen aan een innerlijke reis naar het onbekende! Dit is de plaats in je bewustzijn waar echte verandering, ware overstijging en openbaring kan plaatsvinden! Je krijgt nauwkeurige geleide instructies tijdens je reis terwijl je jezelf openstelt voor diepe ervaringen!

Cursushandleiding

Je krijgt een persoonlijke cursushandleiding met samenvattingen en oefeningen die erop gericht zijn je te helpen vastleggen wat je ervaart, je gedachten en emoties te ordenen, en om je te begeleiden door je transformatieve proces! Dit cursusmateriaal zal een zeer belangrijk deel van je reis zijn!

Krijg toegang tot het pakket voor een speciale prijs!

Verkrijg het hele programma, alle meditaties en extra bonusmateriaal nu!

Voor een beperkte periode

kan je toegang krijgen tot het pakket voor slechts €197.00 in plaats van de normale prijs van €499.00
…en ontvang je levenslang toegang!

of je kunt betalen in vier termijnen van €50.00!

 

De cursus is alleen in zijn geheel aan te schaffen.

Wat is inbegrepen in dit speciale aanbiedingspakket:

Met duidelijke instructies, oefeningen, directe aanwijzingen en meditaties zal je in staat zijn om stap voor stap te beginnen met het vormgeven van jouw toekomst!

De Formule
Jouw cursuspakket met een krachtige 12-stappen-traning en 5 meditaties met Dr Joe Dispenza die je meeneemt op een buitengewone reis – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
 
t.w.v. €199
Meditaties
Individuele toegang tot alle meditaties en de mogelijkheid om ze te downloaden! Oefen de meditaties altijd en overal terwijl je onderweg bent – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels of Nederlands gesproken.
t.w.v. €67
Luisterboek
Download de volledige audiocursus en luister naar de cursus waar en wanneer je maar wilt! – enkel beschikbaar in het Engels.
 t.w.v. €37
Werkboek
Het complete werkboek om je te begeleiden op je leerreis! Compleet met extra informatie, oefeningen en samenvattingen – beschikbaar in het Nederlands.
 
t.w.v. €57
Speciaal interview
met Dr Joe Dispenza en Bernhard Keller van Momanda – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €47
Supernatural – Mind Film
Volledige documentaire over de kunst en wetenschap van transformatie met Dr Joe Dispenza! – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €37
De Wake-up Call – Healing coaching 01
Sommigen van ons hebben een wake-up call nodig om wakker te worden en dit kan een verandering zijn in bewustzijn! In deze waardevolle video leer je om je wake-up call te horen. – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €47
De Ontmaskering van Mystiek – Healing coaching 02
In deze grensverleggende uitgave maakt Dr Joe Dispenza de mystieke ervaring tastbaar in een praktisch uitvoerbaar proces! – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €47
Kennis omzetten in Energie
Ontdek met Dr Joe het belang van groter denken dan hoe je je voelt, om je nieuwe persoonlijke realiteit te creëren dankzij het Kwantumveld – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €47
Opgenomen Mentorgesprek met Dr Joe Dispenza
Hoe kan ik een gevoel in mijzelf creëren dat ik nog nooit eerder heb ervaren? Deze en vele andere vragen komen steeds weer naar boven als de technieken van Dr Joe worden uitgelegd. In deze coaching-video gaat Dr Joe in op de belangrijkste vragen! – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €67
5-delige cursus: De Wetenschap achter “De Formule”
Volledige 5-lessen cursus gericht op de wetenschappelijke achtergrond, verbazingwekkende resultaten en de veranderingen in het leven van mensen!  – beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels.
t.w.v. €267
Totale waarde

 €919.00

Normale prijs
 €499.00
Speciale prijs

€197.00

Gratis inbegrepen: Een vijfdelige online cursus

De Wetenschap achter de Formule

Als deelnemer ontvang je deze online cursus ter waarde van €267,00 gratis! Met deze cursus krijg je een kijkje achter de schermen om het wetenschappelijke onderzoeksproces te leren kennen en leer je hoe deze grensverleggende resultaten tot stand zijn gekomen!

Voor kleine budgetten:

Betaal eenvoudig met een handige betaling in kleinere termijnen!
Krijg nu toegang tot het complete pakket en betaal gemakkelijk in vier kleine maandtermijnen van slechts €50!

Geld mag geen obstakel zijn!

Zit je momenteel in een moeilijke financiële situatie en kun je je deze cursus niet veroorloven? Stuur dan een e-mail naar nederland@younity.one en beschrijf kort jouw situatie en wij zullen ons best doen om een manier te vinden om jou toegang tot dit programma te verschaffen.

Volledige toegang tot het pakket “De Formule”!

Zorg er nu voor dat je het hele programma, alle meditaties en extra bonusmateriaal krijgt!

Krijg toegang tot het pakket voor €197.00
… onbeperkte toegang!

of betaal in termijnen van €50.00!

 

De cursus is alleen in zijn geheel aan te schaffen.

Dr Joe Dispenza…

… is een New York Times besteller auteur, onderzoeker, chiropractor en spreker.      Dr Dispenza heeft duizenden mensen over de hele wereld verteld over zijn kennis van de neurowetenschap en het menselijk potentieel.  Dankzij deze kennis en de tools die je aangereikt krijgt, zal je in staat zijn om destructieve en alledaagse gewoontes achter je te laten en je persoonlijke visie op je leven te verwezenlijken en je doelen te bereiken. Dr Joe Dispenza zijn creatieve aanpak overbrugt de kloof tussen neurowetenschap en het ware potentieel van de mens. Hij legt uit hoe je letterlijk je hersenen kunt herbedraden en een nieuwe manier van denken kunt creëren, waardoor je nieuwe dingen in je leven zult bereiken zodat jij de maker van jouw leven kunt zijn!