Welkom bij Dr. Joe Dispenza - De Formule 2024 Affiliate Programma!

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de De Formule te promoten.

Hoe kan ik De Formule promoten?

1.

Download het materiaal

Download de grafische en tekst templates (hieronder).

2.

Registreren of Inloggen

Schrijf je in of log in bij Elopage als publisher: elopage.com

3.

Creëer UTM-links

Creëer je eigen UTM-links en e-mail ze naar nederland@younity.one (Belangrijk!).

4.

Begin met promoten!

Deel je social media posts en/of e-mails met je abonnees!

Belangrijk: Gebruik alleen de UTM-links die je in Elopage hebt gemaakt, anders kunnen we je optins of sales niet volgen.

Bekijk de instructievideo

(dit is een voorbeeldvideo)

Afbeeldingen

Download hier de afbeeldingen die je kunt gebruiken voor je promoties.

Tekst Templates

Download hier de e-mail en social media content die je kunt gebruiken voor je promoties.

Download Factsheet

Download hier de De Formule factsheet.

Meest Gestelde Vragen

Hoe maak ik commissie op het gratis product?

Jouw referrals worden bijgehouden via de diensten van onze partner elopage.com. Elke gebruiker die zich registreert met behulp van jouw unieke UTM-link zal worden bijgehouden door cookies, en als ze het product kopen nadat ze het gratis hebben bekeken, krijg je automatisch een commissie voor die verkoop via onze betalingsprovider.
Er zal geen commissie worden gegeven voor het bijwonen van alleen het gratis product.

Hoe maak ik een Elopage account aan?

Als je nog geen bestaand Elopage Publisher account hebt, maak die dan aan door de Elopage affiliate programma uitnodiging te accepteren en selecteer de gele knop ‘Sign up as a publisher’. Vul je gegevens in onder het tabblad ‘Publishers’.

Zodra je succesvol een account hebt aangemaakt, accepteer dan opnieuw Dr. Joe Dispenza – De Formule 2024 Affiliate Programma zodat het zichtbaar wordt op je Elopage account.

Als je de Elopage Account instructievideo wilt bekijken, klik dan hier.

Hoe creëer je een UTM-link?

Met een UTM-link kun je traceerbare links naar onze opt-in/verkooppagina’s delen. Via deze links kunnen wij automatisch al het verkeer volgen dat via jouw promoties wordt verstuurd en je voorzien van nauwkeurige gegevens over paginabezoeken en productaankopen.

Om een UTM-link aan te maken: ga naar je Elopage Publisher account en selecteer Marketing Tools. In de rechterbovenhoek selecteer je de knop Create. Hieronder zie je wat je op elke pagina moet selecteren:

Wat wil je creëren? Plain Link

Selecteer een affiliate programma: Selecteer Dr. Joe Dispenza – De Formule 2024

Welke selectie moet ik kiezen? Product

Waar leidt de link naartoe? Naar onze opt-in pagina waar iedereen zich gratis kan inschrijven.

Parameter die je nodig hebt:
Bron: Affiliate
Campagne: DIJ-NL-S1-L4

Voorbeeld:

Medium: Vul hier je publisher ID in (te vinden in overview).

Verstuur zowel de standaard als de korte link per e-mail naar nederland@younity.one en gebruik één van de twee tijdens je promoties.

Als je de instructievideo over het maken van UTM-links wilt bekijken, klik dan hier.

Hoe meld ik me aan voor Dr. Joe Dispenza - De Formule 2024 Affiliate Programma als ik al een Elopage publisher account heb?

Klik op deze link en selecteer ‘Already a publisher on Elopage? Log in en word my affiliate >> blauwe knop. Het Dr. Joe Dispenza – De Formule 2024 affiliate programma wordt dan automatisch toegevoegd aan je account.

Waarom moet ik mijn bankgegevens doorgeven?

De bankgegevens worden alleen gevraagd voor het uitbetalen van je commissie. Er zal je nooit iets in rekening worden gebracht tijdens de affiliate programma’s van younity. 

Hoe verander ik de taal van de Elopage interface?

Om de taal te wijzigen voordat je inlogt, voeg je ofwel &locale=en toe aan het einde van de url of klik op Profiel onder Einstellungen en selecteer English:

Om de taal te wijzigen voordat je inlogt, voeg je ofwel &locale=en toe aan het einde van de url of wijzig je deze handmatig via de knop rechtsboven:

Klik hier voor de instructievideo.

Hoe wordt de commissie berekend?

De commissie wordt berekend over 30% van het nettobedrag van het product. Het exacte bedrag varieert van product tot product, gebaseerd op BTW en Elopage kosten. Het exacte bedrag vind je onder het tabblad statistieken in je Elopage account. 

Krijg ik automatisch mijn commissie?

Wettelijk zijn wij verplicht een geld-terug-garantie van 14 dagen te bieden, zodra deze periode voorbij is en de gebruiker het product niet heeft geretourneerd, zal jouw commissie definitief worden toegekend.

Hoe word ik betaald?

Zorg ervoor dat je in je elopage publisher profiel je bankgegevens invult en de nodige documenten invult. Zodra een verkoop is gerealiseerd en de geld-terug periode is afgelopen, zal Elopage automatisch het verdiende bedrag overmaken op de door jou ingevoerde bankrekening. De betaling is rond de 15e van elke maand voor de commissie van de vorige maand.