Creëer je nieuwe wereld van binnenuit!

Wat geweldig dat je hier bent! Meld je nu aan voor de GRATIS 12-DAAGSE SUMMIT met Dr Joe Dispenza. Dat is een belangrijke stap op weg naar jouw persoonlijke transformatie.
Weet je, het is voor het eerst in Nederland dat je 100% gratis toegang krijgt tot het complete 12-delige programma! Hoe bijzonder is dat!
In deze gratis Summit zal Dr Joe Dispenza je een inkijk geven in hoe je het leven, het lichaam, de gezondheid en de wereld van je dromen kunt creëren!

Wat ben jij?

De wereld reageert niet op wat jij wilt… hij reageert op wat jij bent! Je hebt twee mogelijkheden om je leven te benaderen: ofwel als een slachtoffer, ofwel als een maker van je leven! Het proces van verandering begint met het besef dat je een keuze hebt in deze kwestie!

Maker van jouw Emoties

Alleen wanneer je gedachten en emoties synchroon lopen en hetzelfde signaal uitzenden, zullen je intenties de wereld kunnen beïnvloeden. Je gedachten hebben een vat nodig, dat is energie, om effectief te zijn. Deze energie komt van je emoties! Als je leert om bewust je emoties te kiezen en te versterken, zal je in staat zijn om de maker te zijn!

Maker van jouw Emoties

Alleen wanneer je gedachten en emoties synchroon lopen en hetzelfde signaal uitzenden, zullen je intenties de wereld kunnen beïnvloeden. Je gedachten hebben een vat nodig, dat is energie, om effectief te zijn. Deze energie komt van je emoties! Als je leert om bewust je emoties te kiezen en te versterken, zal je in staat zijn om de maker te zijn!

Je gedachten bepalen je werkelijkheid, dus als je steeds hetzelfde denkt, creëer je steeds weer dezelfde werkelijkheid, dag in dag uit.

We beginnen deze unieke 12-daagse Summit samen op 29 mei 2024!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Een nieuwe Jij leidt tot een nieuwe Realiteit!

Je gedachten en emoties creëren de wereld om je heen. Ze geven vorm aan je leven, je lichaam en je gezondheid! Wanneer je je innerlijke wereld verandert, zal je uiterlijke wereld mee veranderen!

Maar hoe?

IN DIT PROGRAMMA LEER JE DE FORMULE!

Als je de formule stap voor stap volgt zal je beginnen met je innerlijke zelf te veranderen en zo je leven, je gezondheid en de wereld om je heen hercreëeren!

Je zult leren om de wereld vanuit jezelf te creëren!

DE FORMULE

Dr Joe Dispenza ontwikkelde deze formule op basis van bevindingen uit talloze jaren als workshopleider en wetenschapper en heeft samengewerkt met verschillende onderzoeksteams.

 

Verzeker je nu van je plaats in deze Summit met Dr Joe!

Zo makkelijk is het! 

 

Meld je aan en kies je eigen tijd

Registreer je nu met je e-mailadres.

Ontvang de e-mails

Via email ontvang je de links om de dagelijkse video´s van de Summit te bekijken (beschikbaar voor 24 uur).

Begin te creëren!

Leer de formule, oefen het zo vaak als nodig is en begin met het creëren van je wereld!

Deze online 12-daagse Summit omvat:

Lessen

Diepgaande Meditaties

Uren van Lesgeven

De Formule met Dr Joe Dispenza: Wegens groot succes nogmaals beschikbaar in Nederland!

 

We hebben dit exclusieve programma al drie keer eerder gepubliceerd in Nederland en de reacties waren geweldig. Daarom hebben we besloten hem nog een keer te lanceren voor de mensen die hem de vorige keren gemist hebben, maar dit keer geven we gratis toegang tot alle 12 lessen van de cursus!

Het programma bevat de nieuwste kennis, technieken en meditaties gebaseerd op Dr Joe Dispenza zijn eigen onderzoek en workshop bevindingen.

Heb je een vraag? Hier vind je de antwoorden:

Hoe schrijf ik me in voor dit programma?
Vul je naam en e-mailadres in op het inschrijvingsformulier op deze webpagina. Dat is alles!
Hoe kan ik dit programma delen met mijn vrienden?
Nadat je je hebt ingeschreven voor het programma, heb je de mogelijkheid om het programma aan anderen aan te bevelen door simpelweg op de deelknop te klikken. Het beste van alles is dat er speciale prijzen op jou wachten na jouw aanbeveling. Je kunt de details hiervoor vinden nadat je je hebt ingeschreven voor het programma.
In welke taal is het programma?
Alle lessen zijn beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertitels. De meditaties zijn met Nederlandse voice over. Al het geschreven materiaal en de handleidingen zijn in het Nederlands.

Dr Joe Dispenza…

… is een New York Times besteller auteur, onderzoeker, chiropractor en spreker.
Dr Dispenza heeft duizenden mensen over de hele wereld verteld over zijn kennis van de neurowetenschap en het menselijk potentieel.  Dankzij deze kennis en de tools die je aangereikt krijgt, zal je in staat zijn om destructieve en alledaagse gewoontes achter je te laten en je persoonlijke visie op je leven te verwezenlijken en je doelen te bereiken. Dr Joe Dispenza zijn creatieve aanpak overbrugt de kloof tussen neurowetenschap en het ware potentieel van de mens. Hij legt uit hoe je letterlijk je hersenen kunt herbedraden en een nieuwe manier van denken kunt creëren, waardoor je nieuwe dingen in je leven zult creëren en bereiken. zodat jij de maker van jouw leven kunt zijn!